• StatPress

    本日訪客數: 278 人次 | 本月訪客數:226924 人次 | 本頁面人氣:145 人次 | 目前線上訪客數: 3 人次 |
  • 歡迎!聯絡我們(請註明欲詢問之商品名稱)

    Thanks!

    感謝您的來信!我們將儘快為您服務。

    Required fields not completed correctly.

Då här importerar du från Kina vid 5 kliv

Importera prylar direkt ifrån kinesiska fabriker och sälja dem i ditt hemland med en stort marginal: detta kan vara ett enskillt mycket lönsamt sätt o göra affärer. Men att köpa grossistvaror i Kina är ej lika lätt som att man går till nån butik strax nerför gatan. Kom ihåg att du innebär affärer av människor halvvägs över alltsammans världen, & det finns massa risker. Importera varor från Kina e en lång process, & tar simpelt månader ifrån den första sökningen efteråt en butik tills du får varorna på er tröskel. Man måste införskaffa stora oändligt många för att fixa investeringen värt. När sin behållare äntligen kommer fram det sista man vill ha är att finna osellerbara produkter!

Minimera farorna med att importera från Kina om man följa därpå steg:

Steg 1: Planera En pryl som importerar mycket när du importerar från Kina kan vara att ordna en otvetydig plan. Stationera inte blott en beställning och väntetiden på de bästa; man kommer nog att stoppa med felaktiga produkter, lr utan en del produkter överhuvudtaget. Din pryl kan behöva uppfylla några hälso- samt / lr säkerhetsnormer till att kunna säljas i ert hemland, undersök detta till och börja med så. För de andra, skriv ner i princip alla krav du har ensam, vad skall produktens strl vara? Vilka material ska användas? Var väldigt bestämd och se till att varje detalj e tänkt genom; Detta har möjlighet att spara dej många trubbel senare. Såsom en del av din plan beräknar man också era totala landningskostnader för att kolla huruvida införsel från Kina är ekonomiskt meningsfullt.

Steg 2: Leta Det finns 1000tals kinesiska butiker, men det kan greppa lite säsong att lokalisera rätt. Det finns webbplatser platsen kinesiska distrubitörer presenterar hans produkter, som är den mest kända. Påhälsning en branschmässa för att stöta på många möjliga leverantörer över samma plats. Eller hyr sourcing bistånd som vet kan hjälpa till på plats med att hitta en lämplig leverantör. Dessvärre finns det massa cheaters som troligen aktivt försöker lura utländska köpare till att betala för varor som de ej kommer att ta del av. Därför lirar det ej roll i vilken grad du slutar hitta er leverantör, så länge ni får er leverantör kontrollerad innan ni beställer.

Steg 3: Inköp När du bra har hittat en ärlig leverantör datarum som kan leverera den vara du vill ha kan du fortsätta att köpslå om prislappen och skriva in en beställningsorder. Bestäm vad för betalningsmetod att du bör använda & diskutera betalningsvillkoren. Dessa borde företrädesvis ses som 30% via förhand å 70% efteråt att behållaren är laddad.

Steg fyra: Kontroller Genast när du skickade ordern å gjort någon förskottsbetalning, luta dig inte tillbaka och slappna av just ännu. I Kina jobbar tillverkarna vid allmänhet med mycket mindre marginaler, och det finns någon stor segment leverantör vars inte skall skämma undan från avverkningskostnader, även om ifall de innebär till att kvalitetsnormerna sänks. Att ta mot kvalitetsprodukter är därför era ansvar! Införskaffa en officiell kvalitetskontroll fixat minst någon gång innanför produktionsprocessen.

Kliv 5: Sända Eftersom sin produktion är igång kan man fortsätta arrangera logistiken. När man skickar saker internationellt, antingen via flyg eller för sjöss, uppdyker det alltid att existeras mycket pappersarbete. Först och främst, ta kontakt med din lokala tullkontor för att granska importavgifter och andra importavgifter som du har möjlighet behöva bekosta. Kontakta sen en speditör, som har möjlighet ordna alltsammans frakt- å tullprocessen åt dig. Handla innan ni förbinder dig med en speditör eftersom dem har mycket maktkamp och fraktkostnaden är mkt flexibel.